2014. június 8., vasárnap

Hírös Skins riportja a Rába Nemzeti Fronttal

A Raab National Front háza táján jártunk Győrben. Vezetőjükkel K.M-al beszélgettünk a csoportról,célokról és a kitűzött tervekről.


G.A. Mikor alakult a Rába Nemzeti Front és milyen céllal jött létre? 

K.M. A Rába Nemzeti Front 3 éve alakult meg egy baráti körből, Illetve az akkoriban széteső Pax Hungarica Mozgalom győri ex tagjaiból. Kezdetben főleg megemlékezésekkel próbálkoztunk, pl.
Hősök napi megemlékezés, Október 15. Hungarista Kormányváltás, Becsület Napja és még sorolhatnám. Főként barátokat hívtunk el, illetve az Arrabona Crew tagjai látogatták rendszeresen a rendezvényeinket.

G.A. Hány tagotok van és mennyi az átlag életkor?

K.M. Pontos számot nem szeretnék mondani. Mindig változik a létszám,de közelítünk a tucathoz. Fiatalokból áll a csoportunk. Átlag életkor 17-18 év.

G.A. Milyen kitűzött célokat sikerült elérni eddig és mik a további megvalósításra váró feladatok?

K.M. Több szerényebb megemlékezésen vagyunk túl. Legnagyobb büszkeség számunkra az idei győri Terror Menet, melyen egy tagunk felszólalásával is képviselte csoportunkat. Sikerült véghez vinni az első illetve a második R.N.F. Túrát is. Szeretnénk, ha a fiatalok több időt töltenének a természetben,mint otthon a számítógép előtt sorvadva,vagy a drogos discóban "szórakozzanak".

G.A. A Hírős Skins-el kapcsolatban álltok. Hogy látod az elkövetkező közös munkát?

K.M. Június 7-n rendezendő Trianoni megemlékezésünkre való meghívást örömmel fogadták. Vezetőjük, mint felszólaló vesz részt a rendezvényen. Bízom abban,hogy a H.S-el folytatott közös munka gyümölcsöző lesz és a bajtársak jó kapcsolatot fognak ápolni egymással.

G.A. Győrben több szervezet is van. Gondoltatok arra,hogy beolvadjatok más csoportokhoz?Tervben van-e,hogy más kisebb csoporttal is kapcsolatba lépjetek?

K.M. Igen, kaptunk már meghívást az Arrabona Crew-ba. Megtisztelve éreztük magunkat, hogy Győrben egy elit NS.szervezettől kapunk ilyen felajánlást. Nem mindennapi. Úgy gondoltuk, azon az úton haladunk tovább, amit elkezdtünk. Minden olyan csoporttal szeretnénk jó kapcsolatot ápolni, ami képviseli a magyarság nemzettudatát. Nem az ellentéteket, hanem a közös célokat tartjuk szem előtt.

G.A. Nagyon sokat hallani az összefogásról,de ez ügyben nem történik semmi. Nektek mi a véleményetek erről?

K.M. Nagyon népszerű lett ezzel a fogalommal embereket csalogatni a szervezetekbe,de valós tartalmakat csak nagyon ritkán találni. Személyes ellentétek mindig közbe szólnak valamilyen módon. A nagyobb szervezetekbe beépülő ügynökökről, akik belülről bomlasztanak, szó sincs rá milyen mocskos dolog. Szkeptikusak vagyunk ezzel a témával kapcsolatban. Manapság már senkiben nem lehet igazán megbízni, tisztelet a kivételnek. Mi az olyan aktív életet élni kívánó fiatalokat keressük, akik méltó módon nevezhetik magukat magyarnak.

G.A. Hallottam, hogy szerettek túrázni. Hány km-es túráitok voltak? Mi volt eddig a leghosszabb táv, amit megtettetek?

K.M. Második túránk 25 km-re sikerült. Az időjárási viszonyok, illetve a terep megnehezítette a túrát. A visszafelé vezető utat már erőltetett menetnek nevezhetném.

G.A. Mint említetted, június 7-re szerveztek egy Trianoni megemlékezést. Hány szervezetet hívtatok meg?

K.M. Hírős Skins,Blood And Hounor/Combat18 Hungary,illetve a a HVIM győri kirendeltségét,amit sajnálatos módon vissza mondtak. A Pax Hungarica Tatabányáról pedig sajnálattal közölte,hogy későn szóltunk a rendezvénnyel kapcsolatban,pedig szívesen eljöttek volna.

G.A. Köszönöm a válaszokat! Erőt, kitartást kívánok a további munkátokhoz.

K.M. Köszönöm a lehetőséget, viszont kívánjuk neked és a H.S-nek. Becsület, összetartás, harc!

G.A. Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése