2014. április 17., csütörtök

Beszámoló a 2014-es Győri Terrorról



Immár harmadik éve rendezte meg szeretett városunkban a Győri Terror emlékmenetet az Arrabona NS Crew. Az 1944. április 12-én és 13-án bekövetkezett angolszász bombázás 564 halottat és 1138 sebesültet hagyott a város utcáin. Rájuk emlékeztünk, kik ártatlanul haltak a második világháború viharában. 

Az emlékmeneten becslések szerint körülbelül 150 Fő vett részt. Két helyszínen öt felszólaló mondta el megemlékező beszédét a győri belvárosban, a következő szervezetektől/országoktól: Fehér Magyar Egység, Magyar Nemzeti Arcvonal, Rába Nemzeti Front, Lengyelország, Németország. 

Hosszú, tömött sorokban haladtunk végig a dobszó által keltett illő hangulatban, hogy fényt gyújtsunk az elsötétített világban. Az eseményt a Fehér Magyar Egység koszorúzása zárta. Az este folyamán koncertre került sor, ahol fellépett többek között az Oidoxie is. A koncert 3 órát késett egy nagyszámú rendőri erődemonstráció végett, de ez csak átmeneti problémát jelentett.

Szívmelengető érzés volt részt venni az emlékmenetben. Ezúton is köszönjük a szervezőknek a rendezvényt és a felszólalási lehetőséget!

Egy külön cikkben közöltük a Rába Nemzeti Front felszólalójának a rendezvényen elhangzott beszédét.

Nyugodjanak békében az áldozatok! 

Képek a rendezvényről:


L.B. mint első felszólaló (R.N.F) a hungarizmus képviseletében.












Rába Nemzeti Front

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése