2014. május 11., vasárnap

Egy kiváló túra képes beszámolója

2014. május 10-én (szombaton) túrát szerveztünk a Bakonyban. Az idő nekünk kedvezett, mivel a hajnali esőzések után derült napfény kísérte a körülbelül 10-15 kilométeres utunkat. A kiránduláson részt vettek ráérő tagjaink, illetve szimpatizánsok is. Nem hazudok, ha felelevenítem a több bajtárs által is elszállt mondatot: Ez volt életünk legjobb túrája! - Ugyanis a túra olyan jóra sikerült, hogy mindenki csak pozitív élményekkel tudta zárni a napot.


A reggeli órákban érkeztünk a romantikus környezetben épült cseszneki várhoz, majd rövid egyeztetés és térképbogarászás után nekivágtunk a rejtelmes és ősi bakonyi erdőnek. Pár óra gyaloglás után érkeztünk az Ördög-árokba, ahol újabb remek órákat töltöttünk. Barlangásztunk, a híres Szent László érméje elnevezésű több millió éves köveket kutattuk, sziklát másztunk és mindenek előtt: jól éreztünk magunkat!



Az Ördög-árkon keresztül jutva egy kerülővel mentünk vissza Csesznekre, hogy felfedezzük a környék természetbeli szépségeit. Mondanom sem kell: nem volt olyan pillanat, amiért ne érte volna meg ezen a napon felkelni. Ez a csodás hangulat folytatódott Cseszneken is, ahol felmásztunk a legmagasabb helyre csodálni a tájat, s lementünk az annál jóval mélyebben elhelyezkedő barlangba is a Kőmosó-árokba. Ezt folyatva beültünk egy hangulatos büfébe bearanyozva napunkat egy finom csülökkel, melegszendviccsel és jól behűtött sörrel.


Az esti órákban indultunk vissza Győrbe Csesznekről, jól elfáradva és élményekkel eltelve. Kirándulásunk csak pozitívra értékelhető. Hamarosan újabb túrával jelentkezünk, új helyszínnel, viszont ugyanazzal a páratlan, bajtársias hangulattal!



Várunk minden fiatalt túráinkra, akik egy új világot akarnak látni és magukévá tenni, ahol nemzetünk szépségeinek szeretete, a leírhatatlan élmények és a barátság érzete az irányadó!

Éljen a Rába Nemzeti Front!

További képek a túráról:




Rába Nemzeti Front


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése